Zaštita od elektrozračenja (Communiguard)

Objavljeno: 09.11.2013. 17:11 u kategoriji Calivita Internacional

Korištenje električne energije postalo je nazamjenjiv dio svakodnevnog života, a nevidljiva zračenja predstavljaju posebnu opasnost jer ih naša osjetila ne mogu registrirati, pa smo skloni podcijeniti njene učinke.

Korištenje električne energije postalo je nazamjenjiv dio svakodnevnog života, a nevidljiva zračenja predstavljaju posebnu opasnost jer ih naša osjetila ne mogu registrirati, pa smo skloni podcijeniti njene učinke. CommuniGuard harmonizira ta štetna zračenja.

Gdje god ima struje mogu se pronaći i magnetsko i električno polje. Posebnu pažnju treba obratiti na mobitele (jer ih stalno držimo blizu tijela), bežične telefone (jer rade pomoću pulsirajućih valova, danonoćno, bez obzira da li se koriste ili ne) i sve uređaje koji su u našoj neposrednoj blizini gotovo cijeli dan (npr. laptopi).

Stalna izloženost elektrosmogu i utjecaju snažnih elektro-magnetnih polja utječe na sve žive organizme. Ova polja, kao i elektrosmog koji stvaraju električni uređaji, mogu oštetiti naš imunitet, što može rezultirati pojavom različitih simptoma. Neki od tih simptoma su nemir, glavobolja, kroničan umor, žarenje ušiju i lica. Njihov konstantan utjecaj može poremetiti tjelesne cikluse, cirkadijani ritam spavanja-budnosti itd. Daljne studije pokazuju da elektrosmog vjerojatno može oštetiti nasljedni materijal u našim stanicama.

Nedavno objavljeno istraživanje provedeno za potrebe Europskog parlamenta STOA-e (Scientific Technology Options Assessment) pokazalo je da zaštitni propisi koji se trenutno koriste nisu dovoljni za zaštitu od pulsirajuće struje. Communiguard je vrsta folije, proizvod informacijske tehnologije, čijom se jednostavnom uporabom može pojačati obrambeni sustav tijela. Folija djeluje na principu biofizike. Informacije koje želimo da naša stanica čuje, zapisuju se na Communiguard, slično notnom zapisu. Naše stanice sposobne su čuti ove informacije. Dakle, Communiguard nije zaštitni oklop oko izvora zračenja, već organizam onoga koji ga koristi čini otpornim na štetne učinke tako što harmonizira štetna zračenja.

Nakon što se ukloni zaštitna folija Communiguard se zalijepi na stražnji dio uređaja (npr. telefona) ili na bateriju. Communiguard daje kontinuirani učinak, ne treba ga puniti, a treba ga promijeniti samo ako se ošteti folija. Na isti se način može staviti na druge električne aparate ili u auto, a kod mikrovalnih pećnica ga treba zalijepiti na vanjsku površinu, jer je folija od aluminija.