Usluge

Individualan pristup, izrada 7 dnevnog jelovnika prilagođenog prehrambenim navikama pojedinca.

OBUHVAĆA: razgovor, mjerenje vitamina i minerala u tijelu, mjerenje potkožnog masnog tkiva (kaliper 7 točaka na tijelu), te izrada jelovnika.

Redovite kontrole potkožnog masnog tkiva i vitramina i minerala svakih mjesec dana (3 mjeseca) besplatno 

Savjetovališe koje daje potrebne informacije pravilne i uravnotežene prehrane.

Plan prehreane, preporuka suplementacije i praćenje sportaša od najranije dobi.

OBUHVAĆA: razgovor, mjerenje vitamina i minerala u tijelu, mjerenje potkožnog masnog tkiva (kaliper 7 točaka na tijelu), te izrada jelovnika. Redovite kontrole potkožnog masnog tkiva i vitramina i minerala svakih mjesec dana (3 mjeseca) besplatno

Plan prehrane trudnica i dojilja, suplemetnacija

Izrada 7-dnevnog jelovnika ovisno o potrebama, vegetarijanci, makrobiotičari i sl.

Plan prehrane djece

Plan prehrane žena u menopauzi-prilagođen jelovnik promjenama ženskih hormona u tijelu, suplementacija.

 

Mjerenje vitamina, minerala i organskih sustava

Organski sustavi se mjere na rukama i nogama, završecima meridijana koji prolaze kroz pojedine organe. Protok energije koji se mjeri pokazuje da li pojedini organ funkcionira potpuno ili postoje smetnje.

 

BIMED 999 S MJERENJE VITAMINA I MINERALA U TIJELU

Bezbolna metoda brzog otkrivanja vitaminsko-mineralnog statusa vašeg organizma. Testiranje količine vitamina i minerala može se izvršiti putem otpornosti kože na organometru BIMED999S.

To je bezbolna pretraga koja pokazuje trenutnu koncentraciju određenih vitamina i minerala u organizmu, te se kod eventualnih nedostataka preporučuje ciljano uzimanje vitamina ili minerala.

Metodu je prije 40-tak godina otkrio dr.Voll i zasniva se na činjenici da se određene tvari koncentriraju na točno lociranim točkam na koži, a to su uglavnom poznate akupunkturne točke.

Deficit pojedinog vitamina ili minerala može izazvati čitav niz problema u organizmu:  pojačana potreba za hranom, opadanje kose, gubitak energije, pospanost i sl.

NE UZIMAJTE DODATKE PREHRANI, A DA NE ZNATE ŠTA VAM JE ZAISTA POTREBNO.

PREVENIRAJTE MOGUĆE BOLESTI I NA VRIJEME MJENAJTE PREHRANU I DODATKE PREHRANI.

 

HARPENEDEN SKINFOLD KALIPER

Najpreciznija metoda otkrivanja potkožnog masnog tkiva, koja u svojoj analizi uzima u obzir 7 točaka na tijelu te na osnovui izmjerenih točakaizračunava postotak potkožnog masnog tkiva.