O nama

Brand Nutriforma postoji već punih pet godina, a sve je pokrenula danas magistrica nutricionizma Alma Bunić nakon diplome na Prehrambeno Tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Nakon što se 2007. godine počela intenzivnije baviti nutricionizmom, ubrzo je postalo jasno kako je u društvu prisutna vrlo niska razina osviještenosti glede važnosti pravilne prehrane. Već sljedeće godine otvoren je obrt Nutriforma koji se neprestano razvija i čije se usluge usavršavaju u skladu sa svjetskim trendovima. S vremenom se lepeza proizvoda širila, te tako danas osim osnovnih pregleda vitamina i minerala u organizmu, te mjerenja potkožnog masnog tkiva, pružamo uslugu testiranja biorezonantnim uređajem. Na osnovu testiranja izrađujemo kompletne jelovnike, te dajemo savjete glede suplemenata koji su potrebni.

TIM NUTRIFORME

Diplomirani nutricionist ALMA BUNIĆ

Ova rođena bjelovarčanka 2004. godine diplomira na Prehrambeno biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Nakon 4 godine usavršavanja u području nutricionizma u kojima završava i stručnu obuku za wellness managera, 2008. godine otvara obrt Nutriforma.

Od tada se sve intenzivnije bavi radom na području nutricionizma, najviše na području mršavljenja, debljanja, dijetoterapija te sa sportašima svih kategorija i generacija.

Na temelju testiranja izrađuje idividualne jelovnike, te daje preporuke i savjete o dodacima prehrani. Ujedno radi i kao savjetnik za Calivita International.

Diplomirani ekonomist ZORAN BESAK

Rođeni zagrepčanin nakon svršetka Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu karijeru započinje u BNP Dresdner banci u Zagrebu. Nakon godinu i pol, u ožujku 2001. zapošljava se u Hypo Alpe Adria banci u Zagrebu gdje radi sve do polovice siječnja 2013.

Zaražen virusom trčanja prije otprilike 4 godine, odlučuje zamijeniti financijsko okruženje s onim aktivnog i zdravog života. Nutriformi se priključuje u ožujku 2013. sa zadatkom da pokuša podići razinu svijesti o važnosti uravnotežene prehrane među sportskim rekreativcima koje je upoznao tijekom svojih treninga i utrka.

Iza sebe ima 5 pretrčanih maratona, olimpijski triatlon i brojne trek i trail utrke. Znanje stečeno dok je radio u banci koristi kako bi upravljao financijama Nutriforme kao i distribucijom proizvoda.

SURADNJA S NAJBOLJIMA

Nastojimo što češće surađivati s klijenatima koji se rekreativno ili profesionalno bave sportom jer smo mišljenja kako je nemoguće odvojiti bavljenje sportom i pravilnu prehranu ukoliko se žele maksimizirati pozitivni efekti. U tu svrhu tim je proširen sa Zoranom Besakom koji je u zrelim godinama otkrio blagodati bavljenja sportom, te je svojevrsna spona sa sportskim klubovima.

S ponosom možemo istaknuti hrvatsku olimpijku Lisu Christinu Stublić s kojom odnedavno surađujemo. Lisa Christina Stublić hrvatska je rekorderka na 10 km i ponajbolja europska maratonka.

NUTRIFORMA U MEDIJIMA

  • Gala Style vezano za wellnesse, Arena vezano za nutricionizam, Lider te Travel egzotični jelovnici.
  • Alma Bunič gostuje u prilogu Hrvatska Uživo , In magazin Nove tv redovito u prilozima vezanim uz prehranu, radio Cibona redovito, radio Pula, Dnevnik 3 .
  • Alma Bunić ima svoju kolumnu na dijeta.hr i zdravlje-prehrana.hr
  • 08. travnja 2017. sudjelovanje u emisiji dm babybonus na RTL kockici sa temom Žitarice u dohrani djeteta.
  • 18.travnja 2017.  Gostovanje u RTL direktu , voditelj Zoran Šprajc sa temom… Uskrs je iza nas: evo kako se očistiti od viška nakupljenih kalorija