Ocean 21

Objavljeno: 08.11.2013. 12:19 u kategoriji Calivita Internacional

Ocean 21 sadrži kombinaciju biljaka i minerala koja predstavlja prirodni odgovor na detoksikacijske potrebe organizma danas. Ocean 21 sadrži koncentrate aloje, osam vrsta morskih algi (crvene, smeđe i modrozelene), Taheebo, cikle, mrkve, brusnice i kompleks minerala (elemenata u tragovima).

Ocean 21 sadrži kombinaciju biljaka i minerala koja predstavlja prirodni odgovor na detoksikacijske potrebe organizma danas. Ocean 21 sadrži koncentrate aloje, osam vrsta morskih algi (crvene, smeđe i modrozelene), Taheebo, cikle, mrkve, brusnice i kompleks minerala (elemenata u tragovima).

Jedna od značajki upotrebe Oceana 21 očituje se u remineralizaciji organizma, s obzirom da sadrži preko 60 mineralnih komponenti i elemenata u tragovima među kojima i srebro. Minerali su se tijekom mnogo milenija akumulirali u oceanima, tvoreći pogodnu sredinu (energija pohranjena u ionima minerala) za razvoj prvih jedinki života. Tijekom tisućljeća geološke povijesti, ovi su se elementi prirodno miješali, a ovaj morski sadržaj minerala i elemenata u tragovima jednak je mineralnom sastavu ljudske krvi i embrionalne tekućine. Prema tvrdnji nobelovca Linusa Paulinga, ukoliko bi se ljudska prehrana nadopunila ovim životvornim spektrom minerala, mnoge bolesti i zdravstveni problemi mogli bi biti spriječeni, a postojeći smanjeni. Oni su od presudne važnosti za rad cjelokupnog organizma, jer sudjeluju u radu preko 130 enzima i enzimatskih sustava u tijelu. S obzirom na kroničan nedostatak minerala u tlu te u kopnenim biljkama trebamo ozbiljno shvatiti važnost nadopunjavanja naše prehrane morskim algama koje nam donose iscjeliteljsku moć mora i oceana. Osim toga, aktivne tvari biljaka u Ocean 21 pokazuju posebno zaštitno djelovanje i kod zaštite od zračenja (čišćenje od radiokativnih čestica – cezija, stroncija itd.) i kod uklanjanja teških metala iz organizma (živa, olovo, kadmij itd.). One potpomažu i ubrzavaju limfnu drenažu, čime doprinose uklanjanju virusa, masnih čestica i neprobavljenih ostataka hrane. Potiču uklanjanje liposolubilnih toksina (dioksin) iz organizma, djeluju antifungalno, antivirusno i antibakterijski, te kao prirodno sredstvo protiv zatvora. Blagotvorno djeluju kod refluksa jednjaka, gdje ublažavaju pretjeranu želučanu kiselinu i pojavu žgaravice, a dprinose i stabilizaciji i harmoniziranju endokrinog sustava. Djelatne tvari porijekolm iz aloje i morskih algi naročito doprinose imunološkom sustavu tako da potiču stvaranje stanica obrane te doprinose njihovom funkcionalnom statusu. Prema nedavnim istraživanjima, neke tvari porijeklom iz morskih algi smanjuju opasnost od formiranja ugrušaka te preventivno djeluju na zdravlje krvnih žila i nastanak ateroskleroze. Aktivnost tvari očituje se i kroz antitumorsku i antimutagenu zaštitu. Desetorostruki koncentrat taheebo čaja osigurava izrazito antiupalno, antigljivčno i antitumorsko djelovanje. Ocean 21 s pravom predstavljamo kao jedan od naših najpotpunijih proizvoda neophodnih u suvremenoj prehrani čovjeka.

Pažnja

Osobe koje boluju od hiperfunkcije štitne žlijezde, trebaju se prije upotrebe ovog proizvoda posavjetovati sa svojim liječnikom.

946 ml

Sastav u 30 ml soka

Aloe vera Barbadensis
Miller sok 2000 mg

Mješavina ekstrakta morskih algi 3100 mg

(Alaria marginata, Ascophyllum nodosum, Chondrus crispus, Fucus vesiculosus, Laminaria digitata, Porphyra yezoensis, Palmaria palmata, Ulva lactuca)

Ekstrakt (x10) Taheebo čaja 1100 mg

Ekstrakt mrkve 350 mg

Ekstrakt cikle 350 mg

Sok brusnice 600 mg

Kompleks elemenata
u tragovima 0,33 mg

Upotreba

1-2 puta dnevno po 30 ml uz obrok ili prema savjetu stručnjaka