Kozmetika – Hidratantni losion za tijelo

Objavljeno: 09.11.2013. 17:09 u kategoriji Calivita Internacional

Hand&body losion prirodno je rješenje za održavanje ljepote kože. Štiti i njeguje vašu kožu, pomlađuje ju i daje joj svilenkasti osjećaj.

Hand&body losion prirodno je rješenje za održavanje ljepote kože. Štiti i njeguje vašu kožu, pomlađuje ju i daje joj svilenkasti osjećaj. Jedan od najvažnijih sastojaka Hand&body losiona je prirodni biljni ekstrakt maslinovog ulja – skvalan, koji kožu čini mekšom, fleksibilnijom, ima duboko hidratizirajući učinak te stoga usporava starenje kože. Vitamin E je snažan antioksidans, čime pridonosi efektu zaštite od starenja. Osim toga ima i prirodni hidratizirajući učinak kao i protuupalno djelovanje. Losion sadrži i provitamin B5 koji hrani kožu, sprječava nastajenje akni, štiti kožu i obnavlja je (u slučaju negativnih utjecaja stresa). Osim navedenih sastojaka, sadrži i bisabolol – tvar koja umiruje kožu, te silikon, koji daje svilenkasti osjećaj.

Losion preporučujemo za sve tipove kože i za svakog člana obitelji. Ugodnog je mirisa, a praktično obiteljsko pakiranje i nova pumpica omogućuju dugotrajnu uporabu.

 

Silk&Shine

1 litra

Šampon s aloa verom i provitaminom B5 za sve tipove kose.

Svi sastojci su pažljivo odabrani i imaju blagotvorno djelovanje na kosu i vlasište. Ne sadrži sol, stoga ne nadražuje oči pa je pogodan i za njegu dječje kose. Temeljito čisti i njeguje vlasište, jača korjen kose i štiti od isušivanja. Glavni sastojci šampona su:

Aloe Vera:

• Pomaže ponovno uspostavljanje i održavanje prirodne vlage kose

• Njeguje osjetljivo vlasište i smanjuje pojavu neugodnih upalnih promjena.

• Održava kosu sjajnom, dajući joj volumen i zdrav izgled

 

Provitamin B5:

• Poboljšava elastičnost kose koja postaje manje sklona pucanju

• Daje kosi dodatan sjaj i osigurava dugotrajnu vlažnost

• Regenerira već postojeća oštećenja kose uzrokovana štetnim vremenskim čimbenicima kao i onim oštećenjima prouzročenim upotrebom neodgovarajućih sredstava za pranje kose.

• Posebno se preporučuje za njegu oštećenja nastalim dugotrajnom primjenom agresivnih tvari poput izbjeljivača kose prilikom bojanja ili sredstava za ondulaciju kose.

 

Aquabelle

250 ml

Svi proizvodi CaliVitine kozmetičke linije Aquabelle napravljeni su najmodernijom tehnologijom od izvrsnih, prirodnih aktivnih sastojaka:

• prirodne hranjive tvari kao što su ulje jojobe i avokada te vitamini A i E

• suvremeni sastojak ceramid, koji povećava sposobnost zadržavanja vlage i stabilizira staničnu strukturu, čime se suprotstavlja procesu starenja

• DD voda (voda sa smanjenim sadržajem deuterija) ekskluzivan je sastojak Aquabelle kolekcije utemeljen na patentiranoj tehnologiji. Što je manja koncentracija deuterija u vodi, sporija će biti dioba stanica, a time će i process starenja biti usporen. Uz sporiju diobu stanica smanjuje se i mogućnost nekontroliranih dioba te ima važnu ulogu u smanjenju rizika od kožnih oboljenja.

 

Hidratantni losion za čišćenje

150 ml

Prvi korak prema očuvanju ljepote kože je pravilno čišćenje, čak i više puta dnevno, nakon kojeg slijedi vlaženje i hranjenje kože, prilagođeno našim dnevnim aktivnostima.

Proizvod ima ugodno, osvježavajuće djelovanje. Zahvaljujući svom sastavu, hidratantni losion za čišćenje izvrsno će poslužiti i za skidanje šminke. Sadrži vitamin E koji pruža zaštitu protiv štetnih učinaka slobodnih radikala.

 

Dnevna regenerativna krema

50 ml

Osnovni sastojak ove kreme je ceramid, koji posjeduje izvrsna svojstva vezanja vlage i regeneracije. Ne samo da čuva elastičnost kože nego i jača njene obrambene funkcije protiv patogena i štetnih tvari iz okoline. Poboljšava elastičnost kože, pa prema tome smanjuje bore i osigurava djelotvornu zaštitu od štetnog djelovanja okoline. Drugi važan sastojak je E vitamin, dobro poznati antioksidans, koji učinkovito štiti stanice od štetnih oksidativnih procesa, prirodno vlaži kožu i ima antiupalno djelovanje. Pomaže koži da zadrži svježinu i vitalnost. Ulje avokada i ulje jojobe hrane suhu kožu. Ova regenerativna, hidratantna dnevna krema preporučuje se za svakodnevnu uporabu, te je ujedno idealna podloga za šminku.

 

Noćna hranjiva krema

50 ml

Njezina osnovna odlika je kompleks jojobinog, avokoadovog i maslinovog ulja bogatog skvalanom i DD vode. Normalno ljudski sebum sadržava 3 % skvalana smještenog u površinskom sloju zdrave kože. Sekrecija sebuma dosiže vrhunac između 15 i 18.-te godine života, a rapidno počinje padati nakon 25-te godine. Pranjem i tuširanjem kože dodatno se gubi skvalan unutar zaštitnog sloja kože. Obnavljanje sadržaja skvalana vitalno je za zdravlje kože. Skvalan omekšava kožu te omogućava i bolje prodiranje drugih hranjivih i zaštitnih tvari dublje u kožu.