Akupunktura u Nutriformi

Objavljeno: 17.12.2014. 10:55 u kategoriji Novosti

U suradnji s Poliklinikom MKS i dr.sc. Marijom Kudumijom Slijepčević, dr.med. Nutriforma Vam predstavlja tretmane medicinske akupunkture.

U želji da Vama, korisnicima naših usluga, našim partnerima i prijateljima pružimo što cjelovitiju uslugu i pomognemo u Vašim nastojanjima za stalnim unaprjeđenjem kvalitete života, prvenstveno zdravlja i fizičkog izgleda, odlučili smo Vam ponuditi akupunkturu.

Akupunktura je drevna metoda, koja se u Kini koristi već tisućama godina, ali i usavršava kroz stoljeća. Danas tako imamo medicinsku akupunkturu, s jasno definiranim pravilima struke. Upravo takvu akupunkturu nudi Vam Nutriforma u suradnji s Poliklinikom MKS iz Bjelovara.

Tretmane medicinske aurikuloakupunkture s primjenom protokola NADA provodi dr.sc. Marija Kudumija Slijepčević, dr.med. iz Poliklinike MKS. Aurikuloakupunktura ili akupunktura uške je mikro-sustav akupunkture u kojoj se male igle ili sjemenke koriste se za stimulaciju akupunkturnih točaka na uški. Aurikuloakupunktura može biti komplementarna učinkovita metoda u liječenju pretilosti. NADA protokol se koristi za razne oblike ovisnosti, uključujući ovisnost o hrani. Ostale specifične akupunkturne točke mogu se dodati da bi se poboljšao učinak, a ovisno o tipu pretilosti.

Cijena postavljanja iglica je 200 kn.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite e-mailom na adresu nutriforma@nutriforma.com.hr ili na telefon 091 2727 067. Rado ćemo Vam odgovoriti!